Chleb dyniowy Fuzz
Chleb dyniowy Fuzz może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, wodę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowe Sue B. i Fuzz G., Peach Blossom Fuzz, oraz Piernikowe muffinki Fuzz.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka 9×5 calowy metalowy bochenek lub spray z dodatkiem mąki spray do gotowania.Wymieszaj mąkę, sól, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, przyprawę do ciasta z dyni i cynamon. Odstawić.
W misce wymieszać olej, cukier, jajka, wanilię, dynię i wodę.
Dodać mieszaninę mąki i mieszać tylko do zwilżenia.
Przenieść mieszaninę do bochenka patelni i piec przez 1 godzinę lub do czasu zakończenia.