Chleb dyniowy brata Bonifacego

Chleb dyniowy brata Bonifacego
Chleb dyniowy brata Bonifacego wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 59 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 16. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka cukru, mielonego cynamonu, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Podobne przepisy to Chleb dyniowy brata Bonifacego, Mój Brat Bruksela, oraz Two Brother ' s Banana Splits.

Instrukcje

1
Pierwsze 14 składników Beat ze średnią prędkością z mikserem elektrycznym tylko do suchych składników są zwilżone. Złożyć w orzechach pekan. Łyżkę równomiernie rozłożyć na 2 nasmarowane i posypane mąką bochenki o wymiarach 9 x 5 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i schłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn