Chleb Dyniowy Anyżowy
Need a wegetariański posiłek poranny? Anyżowy chleb dyniowy może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, anyż, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chleb Sezamowo-Anyżowy, Flan Dyniowy Z Syropem Karmelowo-Anyżowym, oraz Tarta dyniowa ze skórką z nasion anyżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć jajka, brązowy cukier, dynia, olej i wanilia. W innej misce, połączyć mąkę, owies, proszek do pieczenia, anyż i sól; dodać do mieszaniny dyni i mieszać aż dobrze wymieszane.
Wlać do natłuszczonej i zalanej mąką 8-in. x 4-po. patelnia bochenkowa.
Piec w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Połączyć składniki glazury; skropić chlebem.