Chleb Dyniowy
Chleb dyniowy to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 16 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 111 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś galaretkę o smaku waniliowym pudding instant, cukier, proszek do pieczenia calumet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Chleb z dyni z masłem z dyni i miodem na # FallFest, Ekologiczny Chleb Dyniowy Evoo Z Dodatkiem Pestek Dyni, oraz Świeży Domowy Puree Z Dyni I Chleb Z Dyni.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wymieszać mąkę, suchy budyń wymieszać, proszek do pieczenia, przyprawę i sodę oczyszczoną; odstawić.
Masło, cukier i dynia ubić w dużej misce. Mieszamy w jajkach.
Dodać mieszaninę mąki; mieszać tylko do momentu zwilżenia suchych składników.
Wlać do patelni 8x4-calowy Bochenek rozpylony sprayem do gotowania; top z orzechami.
Piec od 1 godziny do 1 godziny 5 min. lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, pokrywając luźno folią przez ostatnie 20 minut. Chłodny chleb na patelni 10 min.
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu; całkowicie schłodzić.