Chleb Dyniowo-Orzechowy
Need a chleb bezmleczny i wegetariański? Chleb z dyni i orzechów pekan może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 744 kalorie, 12g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, pekan, goździki ziemi, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 83% to danie jest super. Spróbuj Chleb Z Dyni Pekan, Chleb Dyniowo-Orzechowy, oraz Chleb Dyniowo-Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokonać pierwsze 11 składników przy niskiej prędkości z mikserem elektrycznym 3 minut lub do wymieszania.
Dodać 2/3 szklanki wody, ubijając aż do wymieszania. Wymieszać z orzechami pekan.
Wlać ciasto do 2 natłuszczonych i zalanych mąką 9 - x 5-calowych bochenków.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Uwaga: chleb może być mrożony do 3 miesięcy.