Chleb Do Pizzy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj chleba do pizzy. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz częściowo odtłuszczone ser mozzarella, substytut jaj, mleko i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 59 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Serowy Margarita Pizza Hummus z grillowanym pieczywem do pizzy Pesto, Pizza Chlebowa, oraz Chleb Do Pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka do pieczenia wymieszać w suche miarki; wyrównać nożem.
Wymieszać do pieczenia i 3 kolejne składniki w dużej misce.
Dodaj mleko, substytut jajka i masło, mieszając tylko do wilgotności.
Dodać pesto; delikatnie obracać w cieście (nie łączyć całkowicie). Łyżka ciasto do 9 x 5-calowy Bochenek pan pokryte sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 50 do 55 minut lub do drewnianego pick wstawiony w środku wychodzi czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 5 minut.
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon