Chleb Daktylowo-Orzechowo-Marchewkowy

Chleb Daktylowo-Orzechowo-Marchewkowy
Chleb daktylowo-Orzechowo-marchewkowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji chleba. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, mąkę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Listwy mocujące daty i nakrętki, Randka z marchewką i bananem, oraz Ciasteczka Marchewkowo-Daktylowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć wodę, daktyle i rodzynki w misce; odstawić 15 minut. Wymieszaj z marchewką, orzechami włoskimi, olejem, jajkami i białkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
RodzynkiRodzynki
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MarchewMarchew
DaktyleDaktyle
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia, cynamon i sól wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj mieszaninę marchwi do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Łyżka ciasto do 8 x 4-calowy bochenek patelni pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MarchewMarchew
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 5 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 10 minut w patelni na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn