Chleb Czekoladowo-Wiśniowy
Ten przepis służy 45. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać donice pekan, masło, masło czekoladowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Chleb Czekoladowo-Wiśniowy, Budyń Chlebowy Czekoladowo-Wiśniowy, oraz Chleb Czekoladowo-Wiśniowy Bananowy.
Instrukcje
Masło wymieszać i 2 łyżki. suchy budyń wymieszać do wymieszania. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Rozwałkuj 1 bochenek ciasta na prostokąt o wymiarach 14x8 cali na powierzchni roboczej posypanej 1 łyżką. suchy budyń wymieszać; pędzel z 1 łyżką. masło.
Posypać po 1/4 szklanki każdej pozostałej mieszanki suchego budyniu, wiśni i orzechów; zwinąć, zaczynając od jednej długiej strony.
Miejsce, szew stronie w dół, na pergaminie pokryte blachy do pieczenia. Powtórz z pozostałym ciastem i dodatkami.
Odstawić w ciepłe miejsce 45 min. lub do podwojenia objętości.
Piekarnik rozgrzać do 177°.wyrzucić folię z ciasta.
Piec ciasto 20 do 25 min. albo aż do złotego brązu. Schłodzić na blasze 5 min.; usuń do stojaka z drutu. Całkowicie fajne.
Chleb posypać cukrem pudrem.
Podawać z masłem czekoladowym.