Ten przepis zawiera 16 porcji z 174 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Za 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś aktywne drożdże, mąkę chlebową, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 3 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki muesli z makiem migdałowym do żucia (odmiana maku cytrynowego), Chleb Z Makiem Cytrynowym, oraz Chleb Z Makiem Cytrynowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Na patelni do pieczenia chleba umieść pierwsze 11 składników w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz podstawowe ustawienie chleba. Wybierz kolor skórki i rozmiar bochenka, jeśli są dostępne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Chleba
2
Piec zgodnie ze wskazówkami Maszyny do chleba (sprawdź ciasto po 5 minutach mieszania; w razie potrzeby dodaj 1 do 2 łyżek wody lub mąki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Chleba
Piekarnik
3
W małej misce połącz składniki masła z gałki muszkatołowej; ubijaj, aż się zmiksuje. Wstaw do lodówki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Gałka Muszkatołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego