Chleb Cytrynowy Z Makiem
Ten przepis zawiera 16 porcji z 174 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Za 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś aktywne drożdże, mąkę chlebową, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 3 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki muesli z makiem migdałowym do żucia (odmiana maku cytrynowego), Chleb Z Makiem Cytrynowym, oraz Chleb Z Makiem Cytrynowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na patelni do pieczenia chleba umieść pierwsze 11 składników w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz podstawowe ustawienie chleba. Wybierz kolor skórki i rozmiar bochenka, jeśli są dostępne.
Piec zgodnie ze wskazówkami Maszyny do chleba (sprawdź ciasto po 5 minutach mieszania; w razie potrzeby dodaj 1 do 2 łyżek wody lub mąki).
W małej misce połącz składniki masła z gałki muszkatołowej; ubijaj, aż się zmiksuje. Wstaw do lodówki do podania.