Chleb Cytrynowo - Orzechowy Macadamia

Chleb Cytrynowo - Orzechowy Macadamia
Chleb cytrynowo - orzechowy Macadamia jest Wegetariańskie chleb. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z cytryny, oleju roślinnego, złota mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Limoncello i Meyer Lemon Sabayon z chrupiącymi ciastami Macadamia i kandyzowaną skórką cytrynową, Chleb Z Orzechami Bananowymi Macadamia, oraz Chleb Z Orzechów Cytrusowych Macadamia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewamy do 177°. dno smarujemy tylko patelnią bochenkową 9x5 cala ze skracaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki z wyjątkiem 1/4 szklanki cukru i sok z cytryny z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 55 do 65 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Natychmiast podziurawić otwory w wierzchu chleba o 1 cal od siebie, używając długiego drewnianego kilofa. W małej misce, wymieszać 1/4 szklanki cukru i sok z cytryny; skropić równomiernie na wierzchu chleba. Schłodzić chleb na patelni 10 minut. Poluzuj boki chleba z patelni; usuń z patelni do regału chłodzącego. Ostudzić całkowicie, około 1 godziny, przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
ChlebChleb
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn