Chleb Cytrynowo - Orzechowy Macadamia

Chleb Cytrynowo - Orzechowy Macadamia
Chleb cytrynowo - orzechowy Macadamia jest Wegetariańskie chleb. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z cytryny, oleju roślinnego, złota mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Limoncello i Meyer Lemon Sabayon z chrupiącymi ciastami Macadamia i kandyzowaną skórką cytrynową, Chleb Z Orzechami Bananowymi Macadamia, oraz Chleb Z Orzechów Cytrusowych Macadamia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewamy do 177°. dno smarujemy tylko patelnią bochenkową 9x5 cala ze skracaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki z wyjątkiem 1/4 szklanki cukru i sok z cytryny z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 55 do 65 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Natychmiast podziurawić otwory w wierzchu chleba o 1 cal od siebie, używając długiego drewnianego kilofa. W małej misce, wymieszać 1/4 szklanki cukru i sok z cytryny; skropić równomiernie na wierzchu chleba. Schłodzić chleb na patelni 10 minut. Poluzuj boki chleba z patelni; usuń z patelni do regału chłodzącego. Ostudzić całkowicie, około 1 godziny, przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
ChlebChleb
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn