Chleb cukiniowy Pina Colada
Przepis na chleb z cukinii Pina Colada można przygotować w około 1 godzinę i 10 minut . Ten przepis pozwala na przygotowanie 36 porcji, każda o wartości 155 kalorii , 2 g białka i 4 g tłuszczu . Za 19 centów za porcję przepis ten pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 24 fanów. Mieszanka orzechów włoskich, sody oczyszczonej, oleju canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Sprawdza się jako tanie śniadanie. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną i wegetariańską laktoowową . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Three Ingredient Frozen Pina Colada , Chocolate Zucchini and Sweet Potato Bread With Almonds and Dried Cherries i Double Chocolate Zucchini Bread .
Instrukcje
Wyłóż dna trzech natłuszczonych i posypanych mąką foremek do pieczenia chleba o wymiarach 8 x 4 cale papierem woskowanym i natłuść papier; odstaw na bok.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną. W innej misce ubij jajka, olej i ekstrakty. Wymieszaj z suchymi składnikami, aż będą wilgotne. Wymieszaj z cukinią, ananasem i orzechami włoskimi.
Przełożyć do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 350° przez 45-55 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z foremek na kratkę. Delikatnie usunąć papier woskowany.