Chleb cukiniowo-marchewkowy z kremowym miodem

Chleb cukiniowo-marchewkowy z kremowym miodem
Chleb cukiniowo-marchewkowy z kremowym miodem jest Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, sól, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Chleb cukiniowo-marchewkowy z kremowym miodem, Ser Z Cukinii Podany Z Pieczywem Rzemieślniczym, oraz Panera Chleb Miód Orzech Krem Ser Spread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar DNA tylko 2 (8x4-cal) bochenek patelni lub 1 (9x5-cal) bochenek patelni ze skróceniem lub sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W dużej misce wymieszaj cukinię, marchew, cukier, olej i jajka trzepaczką. Wymieszać z pozostałymi składnikami chleba. Dziel ciasto równomiernie między patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Piec 8-calowe bochenki 1 godzina do 1 godzina 15 minut, 9-calowy Bochenek 1 godzina 15 minut do 1 godzina 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Schłodzić 10 minut w patelniach na stojaku chłodzącym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Poluzuj boki bochenków z patelni; usuń z patelni i umieść górne boki na stojaku chłodzącym. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
5
W małej misce, ubić rozprzestrzeniania składników z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Podawać z krojonym chlebem. Przykryć; przechowywać w lodówce wszelkie pozostałe spread. Owinąć bochenki szczelnie i przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 dni lub przechowywać w lodówce do 10 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ryżu Długoziarnistego1 1/4 Szklanki Ryżu Długoziarnistego
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn