Chleb cukiniowo-marchewkowy z kremowym miodem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jajek, skórki cytryny, serek śmietankowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ser Z Cukinii Podany Z Pieczywem Rzemieślniczym, Panera Chleb Miód Orzech Krem Ser Spread, oraz Marchewkowy Chleb Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Smarować dno tylko 2 (8x4-inch) patelnie do bochenków lub 1 (9x5-inch) patelnie do bochenków ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Skracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszaj cukinię, marchew, cukier, olej i jajka trzepaczką. Wymieszać z pozostałymi składnikami chleba. Dziel ciasto równomiernie między patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Marchew
Chleb
Cukier
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec 8-calowe bochenki 1 godzina do 1 godzina 15 minut, 9-calowy Bochenek 1 godzina 15 minut do 1 godzina 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Schłodzić 10 minut w patelniach na stojaku chłodzącym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Wykałaczki
Piekarnik
4
Poluzuj boki bochenków z patelni; usuń z patelni i umieść górne boki na stojaku chłodzącym. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
5
W małej misce, ubić rozprzestrzeniania składników z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Podawać z krojonym chlebem. Przykryć; przechowywać w lodówce wszelkie pozostałe spread. Owinąć bochenki szczelnie i przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 dni lub przechowywać w lodówce do 10 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Kanapkowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier