Chleb cukiniowo-marchewkowy z kremowym miodem

Chleb cukiniowo-marchewkowy z kremowym miodem
Chleb cukiniowo-marchewkowy z kremowym miodem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jajek, skórki cytryny, serek śmietankowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ser Z Cukinii Podany Z Pieczywem Rzemieślniczym, Panera Chleb Miód Orzech Krem Ser Spread, oraz Marchewkowy Chleb Z Cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Smarować dno tylko 2 (8x4-inch) patelnie do bochenków lub 1 (9x5-inch) patelnie do bochenków ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszaj cukinię, marchew, cukier, olej i jajka trzepaczką. Wymieszać z pozostałymi składnikami chleba. Dziel ciasto równomiernie między patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
MarchewMarchew
ChlebChleb
CukierCukier
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec 8-calowe bochenki 1 godzina do 1 godzina 15 minut, 9-calowy Bochenek 1 godzina 15 minut do 1 godzina 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Schłodzić 10 minut w patelniach na stojaku chłodzącym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Poluzuj boki bochenków z patelni; usuń z patelni i umieść górne boki na stojaku chłodzącym. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
5
W małej misce, ubić rozprzestrzeniania składników z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Podawać z krojonym chlebem. Przykryć; przechowywać w lodówce wszelkie pozostałe spread. Owinąć bochenki szczelnie i przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 dni lub przechowywać w lodówce do 10 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KanapkowyChleb Kanapkowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn