Chleb cukiniowo-marchewkowy z kremowym miodem

Chleb cukiniowo-marchewkowy z kremowym miodem
Chleb cukiniowo-marchewkowy z kremowym miodem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jajek, skórki cytryny, serek śmietankowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ser Z Cukinii Podany Z Pieczywem Rzemieślniczym, Panera Chleb Miód Orzech Krem Ser Spread, oraz Marchewkowy Chleb Z Cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Smarować dno tylko 2 (8x4-inch) patelnie do bochenków lub 1 (9x5-inch) patelnie do bochenków ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszaj cukinię, marchew, cukier, olej i jajka trzepaczką. Wymieszać z pozostałymi składnikami chleba. Dziel ciasto równomiernie między patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
MarchewMarchew
ChlebChleb
CukierCukier
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Piec 8-calowe bochenki 1 godzina do 1 godzina 15 minut, 9-calowy Bochenek 1 godzina 15 minut do 1 godzina 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Schłodzić 10 minut w patelniach na stojaku chłodzącym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Poluzuj boki bochenków z patelni; usuń z patelni i umieść górne boki na stojaku chłodzącym. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
5
W małej misce, ubić rozprzestrzeniania składników z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Podawać z krojonym chlebem. Przykryć; przechowywać w lodówce wszelkie pozostałe spread. Owinąć bochenki szczelnie i przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 dni lub przechowywać w lodówce do 10 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KanapkowyChleb Kanapkowy
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn