Chleb Cheddar-Koperek
Chleb Cheddar-koperek jest Wegetariańskie chleb. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 156 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz Cracker barrel ostry ser cheddar, mleko, jajka i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chleb Cheddar-Koperek, Cheddar i koperek Maślanka szybkie pieczywo, oraz Chleb koperkowy zaczyna się od ciasta koperkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i koper wymieszać w dużej misce; pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Wymieszać z serem.
Ubić jajka i mleko do wymieszania.
Dodać do mieszaniny mąki; mieszać tylko do zwilżenia. Łyżka do patelni bochenkowej 9x5 cali natryskiwana sprayem do gotowania.
Piec 1 godzinę lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Natychmiast wyjąć chleb z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.