Chleb cebulowy II
Chleb cebulowy II wymaga z grubsza 2 godziny i 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka cebuli, cebuli, ciepłej wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Podobne przepisy to Mile High Crispy Bacon and Onion Bread-Maszyna do chleba, Chleb Z Serem Cebulowym (Maszyna Do Produkcji Chleba), oraz Maszyna Do Chleba Karmelizowany-Chleb Cebulowy.
Instrukcje
W dużej misce rozpuścić drożdże i cukier w ciepłej wodzie.
Odstawić, aż kremowy, o 10 protokół.
Wymieszać sól, skrócenie, mieloną cebulę, oregano i 2 szklanki mąki chlebowej do mieszanki drożdży. Wymieszaj pozostałą mąkę, 1/2 szklanki na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Przykryć wilgotną szmatką i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi objętość, około 1 godziny.
Wymieszaj ciasto, aby spuścić powietrze i umieść je na lekko natłuszczonej patelni bochenkowej o wymiarach 9x5 cali. Przykryć wilgotną szmatką i odstawić do wyrośnięcia, aż górna część ciasta znajdzie się w odległości 1/2 cala od górnej części patelni, około 40 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Po wyrośnięciu bochenka ułóż na nim plasterki cebuli.
Wlać roztopione masło na plastry i piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut, lub do złotego koloru.
Wyjąć z patelni do ostygnięcia na stojaku z drutu.