Chleb Brązowy Z Rodzynkami
Brązowy chleb z rodzynkami może być tylko chlebem, którego szukasz. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 92 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, maślankę, pełnoziarnistą mąkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Złoty rodzynek i porzeczka Irlandzki brązowy chleb {chleb pszenny}, Chleb z rodzynkami dla miłośników rodzynek, oraz Budyń Z Rodzynkami Z Brązowego Ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Posmaruj 2-ćwiartkowe naczynie żaroodporne ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na średniej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale.
Wlać ciasto do zapiekanki.
Piec odkryte około 1 godziny lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysty.
Natychmiast poluzuj boki chleba metalową szpatułką i wyjmuj chleb; ostudź na stojaku z drutu.