Chleb Brzoskwiniowy
Chleb brzoskwiniowy może być tylko chleb, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 467 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz proszek do pieczenia, orzechy włoskie, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Spróbuj Chleb Brzoskwiniowy, Chleb Brzoskwiniowy, oraz Chleb brzoskwiniowy z orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwa 8 x 4 calowe patelnie Bochenek.
W dużej misce, ubić jajka lekko. Zmiksować w cukrze, oleju i wanilii.
Dodaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cynamon; wymieszaj, aby połączyć. Wymieszać z brzoskwiniami i orzechami.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec przez około 1 godzinę, lub aż tester włożony do środka wyjdzie czysty.