Chleb bananowy VI
Need a bezmleczny i wegetariański posiłek poranny? Chleb bananowy VI może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 590 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy, chleb bananowy bez jaj , jak zrobić wegański chleb bananowy, oraz Chleb bananowy - możesz zrobić chleb bananowy w domu, jest łatwy do zrobienia i smakuje wspaniale.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj jedną patelnię bochenkową 8x4 cala i odstaw na bok.
W dużej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Odstawić.
W innej misce rozgnieść banany i wymieszać z jajkami i cukrem. Wymieszać mieszaninę mąki i wymieszać, aż się połączy, a następnie złożyć posiekane orzechy (opcjonalnie).
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 55 do 65 minut lub aż testy chleba zrobić.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku przez 10 minut, a następnie wyjąć z patelni i całkowicie ostudzić. Pokroić i podać.