Chleb bananowy niskotłuszczowy II
Niższy Tłusty chleb bananowy II może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 354 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sól, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Łatwy Niższy Cukier Bananowy Chleb Lniany, Cinnamon Bun Bread: Bezglutenowe, Wegańskie I Niższe Opcje Cukru, oraz chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Spryskaj patelnię z nieprzywierającym sprayem do gotowania i lekko odkurz mąką.
W dużej misce, ubić jajka i cukier w dużej misce, aż lekkie i puszyste, o 5 protokół. Ubić w bananach, musie jabłkowym, mleku, oleju i wanilii.
W osobnej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Wymieszaj mieszaninę mąki z mieszaniną bananów, mieszając aż do wymieszania. Złożyć orzechy włoskie.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec na rozgrzanej patelni do złotego koloru i wykałaczka włożona do środka bochenka wychodzi czysta, około 1 godziny. Przełóż chleb na druciany stojak i pozostaw do ostygnięcia.