Chleb Bananowy Biscoff
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj chleba bananowego Biscoff. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1501 kalorii, 19g białka, oraz 79 g tłuszczu każdy. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 58 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka sody oczyszczonej, banany, ekstrakt waniliowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chleb Bananowy Biscoff, Chleb Bananowy Biscoff Crunch, oraz Biscoff Banana Cream tarty i Biscoff ' s Spread the Love Challenge dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Smar cztery 6×2 cale mini Patelnie Bochenek.
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier. Zmiksować w jajkach, puree bananowym, śmietanie, wanilii i cynamonie na gładką masę.
Wymieszać z solą, sodą oczyszczoną i mąką.
Wymieszać w rozsypce Biscoff na niskiej prędkości, ale zatrzymać, zanim zostanie w pełni włączony. Wymieszać posiekane orzechy pekan, jeśli używasz. Podzielić na przygotowane Patelnie.
Piec przez 25-30 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.