Chleb Bananowy Bez Ziarna
Need a bezglutenowy i wegetariański posiłek poranny? Chleb bananowy bez ziarna może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz daty, soda oczyszczona, ciecierzyca, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Chleb Bananowy (Bez Ziarna, Bez Glutenu, Paleo, Primal), bananowe batony chlebowe bez ziarna, oraz Chleb Bananowy Bez Ziarna Chai Spice.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smarujemy 1 dużą patelnię bochenkową.
Banany, ciecierzyca, masło, daktyle, mąka migdałowa, miód, jajka, soda oczyszczona, imbir, cynamon, ekstrakt waniliowy i sól razem w blenderze lub robocie kuchennym, aż ciasto będzie gładkie.
Do przygotowanego bochenka wlać ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku do złotego koloru i nóż włożony w środek bochenka wychodzi czysty, około 1 godziny. Schłodzić na patelni przez 15 minut przed krojeniem.