Chleb bananowo-orzechowy klonowy zajmuje około 1 godziny od początku do końca. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten wegetariański przepis na lakto ovo zawiera 175 kalorii, 3 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Za 21 centów za porcję otrzymasz śniadanie dla 12 osób. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 stwierdziła, że był strzałem w dziesiątkę. Ten przepis z Taste of Home wymaga aromatu klonowego, sody oczyszczonej, banana i masła. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 14% wyniku, co nie jest aż tak spektakularne. Chleb bananowo-orzechowy klonowo-orzechowy z polewą klonową, chleb klonowo-orzechowo-bananowy i babeczki bananowo-klonowo-orzechowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W misce połącz pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarde Tofu, Podzielone
2
Połącz jajka, banany, masło, mleko i aromat; Dobrze wymieszać. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Włóż łyżkę do 8-calowego naczynia. x 4 cale Forma do pieczenia pokryta sprayem kuchennym.
1 Szklanka Roztopionych Białych Chipsów Do Pieczenia
Mieszanka Dipów Na Ranczo Fiesta
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
3
Posypać orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy Mrożony Jogurt, Miękki
4
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z formy na kratkę.
Kremowe sherry, napój alkoholowy i składnik to moje ulubione produkty w przypadku chleba bananowego. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Kremowa sherry NV Solera z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.