Chleb bananowo-orzechowy
Chleb bananowo-orzechowy wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, jajko, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane, Masło orzechowe bananowe z kakao (Paleo, Wegańskie + Pełno30), oraz chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 4 składniki w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Wymieszać razem banany i kolejne 4 składniki; dodać do mieszanki mąki, mieszając tylko do momentu zwilżenia suchych składników. Delikatnie złożyć orzechy włoskie.
Wlać ciasto do 9-x 5-calowej patelni bochenkowej pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut do 1 godziny lub do czasu, aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Podawać z lekkim bitym twarogiem, w razie potrzeby.