Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb,więc wypróbuj chleb ananasowy z cukinii II. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 9g tłuszczu i w sumie 290 kalorii. Za 52 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 95 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 30 minut. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymaga oleju roślinnego, sody oczyszczonej, ananasa i mąki. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Spróbuj Chleb z cukinii z ananasem, Ananasowy Chleb Z Cukinii, oraz Ananasowy Chleb Z Cukinii dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj jajka, cukier, wanilię, olej i cukinię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Wanilia
Cukier
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W osobnej misce wymieszaj mąkę, sodę, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Sól
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj do ciasta z cukinii i dobrze wymieszaj. Dodaj rodzynki, orzechy i ananasa, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ananas
Cukinia
Rodzynki
Orzechy
4
Wlać do patelni bochenkowych o wymiarach 2-9x5x3 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
5
Piec w rozgrzanym do 325 stopni F (165 stopni C) przez godzinę lub do zrumienienia.