Chleb żurawinowy Libby ' s® z dynią
Chleb żurawinowy Libby ' s® z dynią może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 364 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 141 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, żurawinę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Chleb dyniowy Libby, Ciasto dyniowe Libby, oraz Słynne ciasto dyniowe LIBBY ' s® dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie 9 x 5-calowe patelnie bochenkowe.
Mąkę połączyć, pumpkin Pie spice, soda oczyszczona i sól w dużej misce.
Połączyć cukier, dynia, jaja, olej roślinny i sok pomarańczowy w dużej misce miksera; beat aż tylko mieszane.
Dodać mieszaninę dyni do mieszaniny mąki; mieszać tylko do zwilżenia. Złóż żurawinę. Łyżka ciasto do przygotowanych patelni Bochenek.
Piec przez 60 do 65 minut lub do drewnianego pick wstawiony w środku wychodzi czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu przez 10 minut; wyjąć do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.