Chleb Żurawinowo-Batatowy Szybki
Żurawinowo-Słodki Ziemniak szybki chleb jest bezmleczne poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, sól, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 40%. Podobne przepisy to Chleb Żurawinowo-Batatowy Szybki, Pikantny do słodkiego: 6 szybkich chlebów i chleb z orzechami żurawinowymi, oraz Słodki Ziemniak Szybki Chleb.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połącz słodkie ziemniaki, substytut jaj, sok pomarańczowy i margarynę w misce; dodaj do suchych składników. Mieszać tylko do wilgotności. Złóż żurawinę.
Łyżka ciasto do 9 x 5-calowy Bochenek pan pokryte sprayu do gotowania; posypać migdały na ciasto.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 10 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Ostudzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni.
Ostudzić całkowicie na stojaku z drutu.