Chleb Śniadaniowy Dyniowo-Pistacjowy
Dyniowo-pistacjowy chleb śniadaniowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten poranny posiłek ma 549 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 83 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, sodę oczyszczoną, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 30%. Spróbuj Chleb Z Dyni Pistacjowej, Bezglutenowy przepis na chleb z dyni pistacjowej, oraz Chleb Śniadaniowy Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj 1 1/2 szklanki cukru, dobrze ubijając.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Mąkę i kolejne 6 składników połączyć w dużej misce; dodać do mieszanki masła na przemian z dynią, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Wymieszać z rodzynkami i wanilią.
Rozprowadzić ciasto na natłuszczonej i mąki 13" x 9" patelni; posypać polewą pistacjową.
Piec w temperaturze 350 przez 45 do 50 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na stojaku z drutu.
W małej misce ubić serek śmietankowy, cukier puder i mleko na gładką masę, trzepaczką do drutu. Używając trzepaczki, skropić mieszankę twarogu na torcie.