Chińskie Skrzydełka Z Kurczaka

Przepis Chiński skrzydełka kurczaka może zaspokoić swoje chińskie pragnienie w przybliżeniu 9 godzin i 30 minut. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis służy 15. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka brązowego cukru, sos sojowy, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Spróbuj Chińskie Skrzydełka Z Kurczaka, Chińskie Skrzydełka Z Kurczaka, oraz Lepkie Chińskie Skrzydełka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sos sojowy, brązowy cukier, i czosnek w proszku razem w rondlu na średnim ogniu; gotować i mieszać, aż cukier topi się całkowicie.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Umieścić skrzydełka kurczaka w dużej misce.
Wlać mieszaninę sosu sojowego na skrzydłach i wrzucić do płaszcza równomiernie. Przykryj miskę folią. Pozostawić kurczaka do marynowania w lodówce na noc lub 8 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wlać skrzydełka kurczaka i marynatę do naczynia do pieczenia 9x13 cali. Przykryć naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do całkowitego nagrzania, około 45 minut.
Usunąć folię aluminiową z naczynia do pieczenia i kontynuować pieczenie odkryte kolejny 15 protokół.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Skrzydełka z kurczaka w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.