Chińskie pierogi z mniszkiem to bezmleczne przepis na 100 porcji. Ta przystawka ma 61 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz opakowania wonton, sól koszerną, białka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Chińskie Pierogi, Chińskie Pierogi Z Jajkiem, oraz Chińskie Pierogi I Doniczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszaj wieprzowinę, ziele mniszka lekarskiego, kapustę napa, bok choy, 4 mieloną zieloną cebulę, 1 łyżkę imbiru, 3 ząbki czosnku, pędy bambusa, 3 łyżki sosu sojowego, biały pieprz, sól, 1 łyżeczka cukru i 4 łyżeczki oleju sezamowego. Schłodzić w lodówce 6 do 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele Mniszka Lekarskiego
Pędy Bambusa
Zielona Cebula
Kapusta Napa
Biały Pieprz
Olej Sezamowy
Sos Sojowy
Bok Choy
Goździki
Czosnek
Imbir
Cukier
Wieprzowina
Sól
2
Ubij białko z wodą w małej misce i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Umieść 1 łyżkę mieszanki wieprzowej w opakowaniu wonton, pracując jedną na raz. Dodatkowe owijki przykryć wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu.
Podgrzać 2 łyżki oleju roślinnego na średnim ogniu. Praca partiami, umieścić pierogi na patelni, szew bok do góry. Gotować, aż pierogi lekko zbrązowieją, 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Wlać 1/2 szklanki wody na patelnię i przykryć. Delikatnie paruj pierogi, aż olej i woda zaczną skwierczeć, 7 do 8 minut. Po ugotowaniu wody Odwróć pierogi i kontynuuj gotowanie, aż dno zacznie brązowieć, 3 do 5 minut. Powtarzaj partiami z pozostałymi kluskami, olejem i wodą.