Chińskie pierogi z kaczką i Shiitake (jiao Zi)
Chińskie pierogi z kaczką i Shiitake (jiao Zi) to bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 1673 kalorii, 44g białka, oraz 164g tłuszczu. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 68. 58 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, scallion-sos sojowy zanurzania, niebielona mąka; więcej, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Chińskie pierogi wieprzowo-krewetkowe (jiao Zi), Su Cai Jiao (Pierogi Warzywne), oraz Chicken Shui Jiao (gotowane pierogi z kurczaka).
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino można spróbować jest Birichino Jurassic Park Winnica stare winorośle Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc
2017 zawiera perfumy z miodu z kwiatu pomarańczy, masła jabłkowego, siarki i swoistego prekursora bzu, który aktywuje nie tylko układ węchowy, ale także układ limbiczny, autonomiczny układ nerwowy i inne systemy znajdujące się w bardziej odległych sektorach. Wilgotność gleby i mikroklimatu w sezonie wegetacyjnym 2017 pozostawała dość wysoka przez cały sezon wegetacyjny ze względu na ogromne deszcze z poprzedniej zimy, przyczyniając się do rozwoju skromnego, ale znaczącego wczesnego botrytis. Ostatni raz spotkaliśmy się z tymi Warunkami w 2013 roku i wyprodukowaliśmy wino podobne do tego rocznika - tuż wytrawne w stylu znanym przez Francuzów jako sec tendre-wytrawne, ale delikatne. Podobnie jak w poprzednich rocznikach, to wino fermentowało w stali nierdzewnej bez inokulacji i dojrzewało do następnej wiosny w 8 beczkach ze stali nierdzewnej i 2 neutralnych dębowych beczkach Węgierskich.