Chińskie mikrofalowe Tofu z mieloną wieprzowiną
Przepis Chiński mikrofalowe Tofu z mielonej wieprzowiny jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 386 kalorii, 29g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, sos sojowy, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Japońskie Tofu z grzybami Enoki i mieloną wieprzowiną, Chińskie duszone Tofu z mieloną wieprzowiną, oraz Chińskie Zawijasy Z Kurczaka Mielonego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać mieloną wieprzowinę z sosem sojowym, olejem sezamowym, cukrem, skrobią kukurydzianą, czarnym pieprzem i płatkami czerwonej papryki. Marynować co najmniej 10 minut.
Umieść tofu w naczyniu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej.
Umieść wieprzowinę na tofu. Wyrzucić pozostałą marynatę. Top z zielonej cebuli, marchew, i Chile pieprz. Pokrywa z folią bezpieczną dla mikrofal.
Wytnij małą szczelinę w plastikowej folii, aby odpowietrzyć parę.
Gotować 5 minut na Wysokiej w kuchence mikrofalowej, lub aż warzywa są miękkie i wieprzowina jest gotowane do pożądanej doneness.