Przepis chińskie danie mamy jest gotowe w około 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. To danie główne ma 457 kalorii, 36g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 24% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cebulę, makaron chow mein, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można podążać za tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na całkiem dobry wynik spoonacular 62%. Podobne przepisy są Jak gotować: Chop suey, popularne chińskie mieszać smażone mieszane danie warzywne, Najlepsze muffiny z cukinii mamy, oraz Hiszpański ryż mamy.
Instrukcje
1
Na dużej patelni gotować boczek, aż będzie chrupiący; wyjąć na papierowy ręcznik, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, Obrane
2
Pokrój wieprzowinę na 3-in. x 1/2-in. paski. W ociekającym boczku smażyć wieprzowinę i czosnek na średnim ogniu przez 2-3 minuty. Wymieszać w 1/2 szklanki wody, sosie sojowym, imbirze i pieprzu. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Dodaj zieloną paprykę, cebulę i seler; smażyć na średnim ogniu przez 3 minuty lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Połączyć skrobię kukurydzianą i pozostałą wodę, aż będzie gładka; dodać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodać kasztany wodne, pędy bambusa i boczek; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
1/3 Papai (hawajskiej), Pokrojonej W Drobną Kostkę
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
6
Podawać z ryżem lub makaronem chow mein.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Mrożone Wegetariańskie Kotlety Z Kurczaka
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze typy dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i dania-oczywiście-ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Recenzenci bardzo lubią to z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można delektować się pikantnymi etnicznymi potrawami od chińskich po indyjskie. Świetny również jako aperitif.