Chiński Pudding Kokosowy
Chiński Pudding kokosowy może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 131 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 22 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ekstraktu kokosowego, cukru, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Budyń Z Rzepy Na Chiński Nowy Rok, Tajny Składnik (Kokos): Pudding Ryżowy Z Podwójnym Kokosem, oraz Pudding Czekoladowy Kokosowy Z Płatkami Kokosowymi.
Instrukcje
Lekko nasmarować formę 1-quart.
W dużej misce rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie. Wymieszać z odparowanym mlekiem, cukrem i ekstraktem kokosowym. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
W międzyczasie ubijaj białka, aż będą puszyste. Gdy mieszanina żelatyny ochłodzi się do temperatury pokojowej, umieść żelatynową miskę w łaźni lodowej. Kiedy mieszanina zaczyna się ustawiać, złóż do niej białka.
Rozprowadzić w przygotowanej formie i przechowywać w lodówce, aż zestaw.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.