Chiński gulasz wołowo-grzybowy z pełnymi przyprawami
Chiński gulasz wołowo-grzybowy z pełnymi przyprawami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 34g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.95 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mostek wołowy, pieczarki, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest dobre. Podobne przepisy to Gulasz po chińsku z wołowiną, słodkimi ziemniakami i Bok Choy, Gulasz Z Pieczarkami Wołowymi, oraz Gulasz wołowo-grzybowy.
Instrukcje
1
Połączyć wrzącą wodę z grzybami. Przykryć i odstawić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Grzyby wyjąć łyżką szczelinową. Grzyby posiekać; odstawić. Przecedzić płyn przez sito wyłożone gazą lub papierowym ręcznikiem do miski. Odrzuć ciała stałe; zarezerwuj 1 szklankę płynu do namaczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Dodatkowa Woda
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzać duży holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Dodać wołowinę; gotować 8 protokół ze wszystkich stron lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Dodaj 3/4 szklanki cebuli, imbir i czosnek; gotować 1 minutę, często mieszając. Wymieszać z przygotowanym płynem do namaczania, 1 1/4 szklanki wody, a następnie 9 składników (1 1/4 szklanki wody przez cynamon); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę. Wymieszać z grzybami. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 40 minut lub aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Usuń mieszaninę wołowiny za pomocą szczelinowej łyżki. Odrzuć anyż Gwiaździsty, goździki, suszone chiles i laskę cynamonu. Doprowadzić pozostałą ciecz do wrzenia; gotować 3 minuty lub do zmniejszenia do 1 szklanki. Wymieszać 3/4 szklanki cebuli i oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Suszona Papryka Chili
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Podawać mieszankę wołową na ryżu z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz