Chiński gulasz wołowo-grzybowy z pełnymi przyprawami

Chiński gulasz wołowo-grzybowy z pełnymi przyprawami
Chiński gulasz wołowo-grzybowy z pełnymi przyprawami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 34g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.95 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mostek wołowy, pieczarki, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest dobre. Podobne przepisy to Gulasz po chińsku z wołowiną, słodkimi ziemniakami i Bok Choy, Gulasz Z Pieczarkami Wołowymi, oraz Gulasz wołowo-grzybowy.

Instrukcje

1
Połączyć wrzącą wodę z grzybami. Przykryć i odstawić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Grzyby wyjąć łyżką szczelinową. Grzyby posiekać; odstawić. Przecedzić płyn przez sito wyłożone gazą lub papierowym ręcznikiem do miski. Odrzuć ciała stałe; zarezerwuj 1 szklankę płynu do namaczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzać duży holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodać wołowinę; gotować 8 protokół ze wszystkich stron lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Dodaj 3/4 szklanki cebuli, imbir i czosnek; gotować 1 minutę, często mieszając. Wymieszać z przygotowanym płynem do namaczania, 1 1/4 szklanki wody, a następnie 9 składników (1 1/4 szklanki wody przez cynamon); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę. Wymieszać z grzybami. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 40 minut lub aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Usuń mieszaninę wołowiny za pomocą szczelinowej łyżki. Odrzuć anyż Gwiaździsty, goździki, suszone chiles i laskę cynamonu. Doprowadzić pozostałą ciecz do wrzenia; gotować 3 minuty lub do zmniejszenia do 1 szklanki. Wymieszać 3/4 szklanki cebuli i oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Suszona Papryka ChiliSuszona Papryka Chili
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Podawać mieszankę wołową na ryżu z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia51
Magazyn