Chiński gulasz wołowo-grzybowy z pełnymi przyprawami
Chiński gulasz wołowo-grzybowy z pełnymi przyprawami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 34g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.95 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mostek wołowy, pieczarki, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest dobre. Podobne przepisy to Gulasz po chińsku z wołowiną, słodkimi ziemniakami i Bok Choy, Gulasz Z Pieczarkami Wołowymi, oraz Gulasz wołowo-grzybowy.
Instrukcje
1
Połączyć wrzącą wodę z grzybami. Przykryć i odstawić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Grzyby wyjąć łyżką szczelinową. Grzyby posiekać; odstawić. Przecedzić płyn przez sito wyłożone gazą lub papierowym ręcznikiem do miski. Odrzuć ciała stałe; zarezerwuj 1 szklankę płynu do namaczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Dodatkowa Woda
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzać duży holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodać wołowinę; gotować 8 protokół ze wszystkich stron lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Dodaj 3/4 szklanki cebuli, imbir i czosnek; gotować 1 minutę, często mieszając. Wymieszać z przygotowanym płynem do namaczania, 1 1/4 szklanki wody, a następnie 9 składników (1 1/4 szklanki wody przez cynamon); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę. Wymieszać z grzybami. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 40 minut lub aż wołowina będzie miękka.
Usuń mieszaninę wołowiny za pomocą szczelinowej łyżki. Odrzuć anyż Gwiaździsty, goździki, suszone chiles i laskę cynamonu. Doprowadzić pozostałą ciecz do wrzenia; gotować 3 minuty lub do zmniejszenia do 1 szklanki. Wymieszać 3/4 szklanki cebuli i oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Suszona Papryka Chili
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych