Chiński Gorący Garnek z wołowiną i warzywami

Chiński Gorący Garnek z wołowiną i warzywami
Chiński Gorący Garnek z wołowiną i warzywami jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 35g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Jeśli masz cynamon, szpinak, brązowy cukier i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Garnek Wołowy Enchilada Zapiekanka, Chińskie Warzywa W Pergaminie, oraz Chiński kurczak i warzywa.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżeczki oleju roślinnego w holenderskim piecu na średnim ogniu; dodać połowę wołowiny, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Zdjąć z patelni. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę, imbir, anyż, i czosnek na patelnię; smażyć 30 sekund. Wymieszać w bulionie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wołowina na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnyżAnyż
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
CebulaCebula
BulionBulion
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać 2 3/4 szklanki wody i dalej 5 składników (2 3/4 szklanki wody przez laski cynamonu) i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
WodaWoda
5
Dodać rzepy i marchewki; gotować na wolnym ogniu przez 45 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
RzepaRzepa
6
Połączyć 1 łyżkę wody i skrobi kukurydzianej; dodać do mieszanki wołowiny. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 1 minutę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
WołowinaWołowina
7
Dodaj szpinak; przykryć i gotować przez 3 protokół lub aż zwiędnie. Wyrzuć laski cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
SzpinakSzpinak
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia78
Magazyn