Chiński Duszony Mieszany Makaron Z Grzybami

Chiński Duszony Mieszany Makaron Z Grzybami
Chiński duszony mieszany makaron z grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 549 kalorii, 21g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka boczniaków, grzyb ucha drewna, Olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Makaron ryżowy z wonton / chińskie Ravioli w sosie grzybowym, Makaron Chiński, oraz Chiński Makaron Warzywny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czarne grzyby opłukać w zimnej wodzie; moczyć w wodzie do pokrycia, 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
2
Odcedzić, zastrzegając moczenie cieczy; usunąć i wyrzucić łodygi.
3
3 szklanki (750 ml) wrzącej wody zalać suszonym grzybem drzewno-usznym; gdy ostygnie, odcedzić, usunąć łodygi i pokroić w julienne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
4
Grzyby białe lub kremowe kroimy na połówki lub ćwiartki lub na grube plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
5
Na woku lub dużej patelni rozgrzać 4 łyżeczki (20 ml) oleju na średnim ogniu; gotować grzyby shiitake do uzyskania złotego koloru z obu stron. Wymieszać z filiżanką (125 ml) płynu do namaczania shiitake, 1 łyżką (15 ml) wina ryżowego i sosem sojowym; gotować, aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Wino RyżoweWino Ryżowe
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
6
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Podgrzać 1 łyżkę (15 ml) oleju; gotować grzyby białe lub cremini na złoty kolor. Wymieszać z pozostałym winem ryżowym i solą; gotować, aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
Wino RyżoweWino Ryżowe
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
8
Dodaj do grzybów shiitake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
9
Podgrzać 1 łyżkę (15 ml) oleju; gotować pędy bambusa i marchew, aż krawędzie zaczną brązowieć. Wymieszać z cukrem; gotować, ciągle mieszając, aż się zrumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Papai (hawajskiej), Pokrojonej W Drobną Kostkę1/3 Papai (hawajskiej), Pokrojonej W Drobną Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
10
Dodaj do grzybów shiitake i cremini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
11
W dużym garnku z wrzącą wodą, gotować makaron do miękkości; odcedzić. Tymczasem w woku podgrzać pozostały olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
12
Dodać 1 łyżkę (15 ml) zielonej cebuli i imbiru; gotować 10 sekund. Wymieszać z grzybem drzewno-usznym i białym pieprzem; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę. Pozostałą część płynu do namaczania shiitake wymieszać do filiżanki (125 ml) i wywaru; doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zmniejszy się o jedną trzecią. Wymieszać boczniaki i mieszankę Grzybowo-warzywną; gotować aż boczniaki zmiękną. Wymieszać z sosem ostrygowym i mieszaniną skrobi kukurydzianej; gotować, aż zgęstnieje. Wymieszaj pozostałą zieloną cebulę, grzyby enoki, orzeszki piniowe i olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczniakiBoczniaki
Grzyby EnokiGrzyby Enoki
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sos OstrygowySos Ostrygowy
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
13
Podawać na ugotowanym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
14
artykuł var
15
Typ_27_data = {};
16
artykuł
17
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Składniki

2501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefiliżanka pokrojone pędy bambusafiliżanka pokrojone pędy bambusa1251 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe½ Szklanki pokrojonej marchewki½ Szklanki pokrojonej marchewki2501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefiliżanka bulionu warzywnego lub bulionu z kurczakafiliżanka bulionu warzywnego lub bulionu z kurczaka101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwełyżeczka skrobi kukurydzianej rozpuszczona w 2 łyżeczkach (10 ml) wywaru lub wodziełyżeczka skrobi kukurydzianej rozpuszczona w 2 łyżeczkach (10 ml) wywaru lub wodzie375papryka habanero12 oz białych lub cremini pieczarek12 oz białych lub cremini pieczarek251 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwełyżka chińskiego wina ryżowego lub wytrawnego sherry lub sakełyżka chińskiego wina ryżowego lub wytrawnego sherry lub sake25papryka habanerooz suszone drewno grzyb uchaoz suszone drewno grzyb ucha1pakietgrzyby enoki, twarde końce usuniętegrzyby enoki, twarde końce usunięte51 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwełyżeczka mielonego korzenia imbirułyżeczka mielonego korzenia imbiru41 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe¾ Łyżeczki cukru granulowanego¾ Łyżeczki cukru granulowanego251 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwełyżka posiekanej zielonej cebuliłyżka posiekanej zielonej cebuli18Suszone czarne grzyby (shiitake)Suszone czarne grzyby (shiitake)250papryka habanerooz boczniaki, wszelkie twarde łodygi usunięteoz boczniaki, wszelkie twarde łodygi usunięte101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwełyżeczka sosu ostrygowegołyżeczka sosu ostrygowego251 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwełyżka prażonych orzeszków piniowychłyżka prażonych orzeszków piniowych1mililitr¼ Łyżeczki soli¼ Łyżeczki soli1mililitr¼ Łyżeczki oleju sezamowego¼ Łyżeczki oleju sezamowego151 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwełyżka sosu sojowegołyżka sosu sojowego751 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/3 szklanki oleju z orzeszków ziemnych lub oleju roślinnego1/3 szklanki oleju z orzeszków ziemnych lub oleju roślinnego1mililitr¼ Łyżeczki białego pieprzu¼ Łyżeczki białego pieprzu550papryka habanero18 uncji suszonego makaronu pszennego lub 2 lbs (1 kg) świeżego makaronu18 uncji suszonego makaronu pszennego lub 2 lbs (1 kg) świeżego makaronu

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia75
Magazyn