Chiński Baby Bok Choy z sosem grzybowym

Chiński Baby Bok Choy z sosem grzybowym
Chiński Baby Bok Choy z sosem grzybowym wymaga z grubsza 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka grzybów portobello, olej roślinny, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Kolacja: makaron z schabem, Chińskim bakłażanem, Baby Bok Choy i pikantnym sosem Miso, Kurczak orzechowy i Chiński makaron jajeczny z Baby Bok Choy i Baby Corn, oraz Baby Bok Choy z chińskimi grzybami.

Instrukcje

1
W misce, wymieszać sos ostrygowy, sos sojowy, i brązowy cukier, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wymieszaj skrobię ziemniaczaną i wodę w małej misce i wymieszaj ją z sosem ostrygowym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
Sos OstrygowySos Ostrygowy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Napełnij garnek wodą, zagotuj i wymieszaj z solą i olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Umieść bok choy do wrzącej wody i gotuj, aż stanie się miękki, błyszczący i jasnozielony, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Odcedzić bok choy i ułożyć atrakcyjnie na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
6
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni lub wok, aż olej mieni się, a następnie wrzucić zieloną cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż pachnące, o 20 sekund; wymieszać grzyby. Gotować i mieszać, aż grzyby zaczną się lekko kurczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
7
Grzyby posypać lekko solą. Nadal gotować grzyby, często mieszając, aż będą miękkie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8
Wlać mieszaninę sosu ostrygowego, następnie mieszać, aż sos zgęstnieje i pokryje grzyby, 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
9
Wlać zagęszczony sos grzybowy na bok choy; podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn