Chińska Zupa Z Kurczaka

Chińska Zupa Z Kurczaka
Przepis Chiński Chicken Dumpling Soup może zaspokoić swoje chińskie pragnienie w okolicy 49 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka piersi z kurczaka, mniej sodu rosół z kurczaka, won Ton owijki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Z Chińskich Pierogów, Zupa Z Chińskich Pierogów, oraz Zupa z chińskich pierogów (上湯水餃).

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce. Pracując z owijarką 1 won ton na raz (przykryj pozostałe owijki wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły), łyżka około 1 łyżki mieszanki kurczaka do środka każdego opakowania. Zwilżyć krawędzie owijki wodą; połączyć przeciwległe rogi. Naciśnij krawędzie razem do uszczelnienia, tworząc trójkąt. Przykryć lekko i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połączyć rosół z kurczaka i sos sojowy w dużym rondlu; doprowadzić do dusić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodać 4 pierogi, delikatnie wymieszać. Gotować 4 minuty lub aż pierogi wypłyną na wierzch.
4
Umieścić pierogi w misce na zupę. Powtórz procedurę z pozostałymi kluskami.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać grzyby i zieloną cebulę do bulionu; gotować 1 minutę. Chochla 1 szklanka mieszanki bulionu na każdej misce pierogów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 32 dolarów za butelkę.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W49 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn