Chińska Zupa Z Kurczaka
Przepis Chiński Chicken Dumpling Soup może zaspokoić swoje chińskie pragnienie w okolicy 49 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka piersi z kurczaka, mniej sodu rosół z kurczaka, won Ton owijki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Z Chińskich Pierogów, Zupa Z Chińskich Pierogów, oraz Zupa z chińskich pierogów (上湯水餃).
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce. Pracując z owijarką 1 won ton na raz (przykryj pozostałe owijki wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły), łyżka około 1 łyżki mieszanki kurczaka do środka każdego opakowania. Zwilżyć krawędzie owijki wodą; połączyć przeciwległe rogi. Naciśnij krawędzie razem do uszczelnienia, tworząc trójkąt. Przykryć lekko i odstawić.
Połączyć rosół z kurczaka i sos sojowy w dużym rondlu; doprowadzić do dusić na średnim ogniu.
Dodać 4 pierogi, delikatnie wymieszać. Gotować 4 minuty lub aż pierogi wypłyną na wierzch.
Umieścić pierogi w misce na zupę. Powtórz procedurę z pozostałymi kluskami.
Dodać grzyby i zieloną cebulę do bulionu; gotować 1 minutę. Chochla 1 szklanka mieszanki bulionu na każdej misce pierogów.