Chińska Zupa Jajeczna

Chińska Zupa Jajeczna
Chińska zupa jajeczna wymaga około 15 minut od początku do końca. Na 59 centów za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawiony rosół z kurczaka, jajko, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Chińska zupa ABC, Chińska Zupa Z Jajkiem, oraz Chińska Zupa Kukurydziana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotować bulion z kurczaka i groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Powoli dodaj jajko do wrzącego bulionu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Podawać na gorąco, przyozdobione posiekaną zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn