Chińska Wołowina I Szparagi W Sosie Z Czarnej Fasoli
Chińska wołowina i szparagi w sosie z czarnej fasoli to bezmleczne przepis z 1 porcją. Na $9.89 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 105g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1166 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, imbir, fermentowaną fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chiński Sos Chili Z Czarnej Fasoli, Panfried Tofu z sosem z Chińskiej Czarnej Fasoli, oraz Łatwe okłady sałaty z indyka i brokułów z sosem z Chińskiej Czarnej Fasoli.
Instrukcje
1
Przygotuj szparagi, myjąc, łamiąc łodygę w "naturalnym" punkcie zerwania i pokrój po przekątnej na kawałki o średnicy od 1/2 do 1 cala.(Opcjonalnie: kawałki szparagów na parze przez 3-4 minuty.) Odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2
Połącz składniki marynaty w małej misce (sos sojowy, imbir, sherry i skrobia kukurydziana), a następnie dodaj pokrojone mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dobrze wymieszać i odstawić na około 15 minut, mieszając od czasu do czasu, jeśli chcesz.Głowa wok lub duża patelnia, dodać olej. Gdy jest to dopiero zaczyna palić, dodać mięso, układając każdy kawałek z jednej strony na patelni, nie odwracać, ale gotować na dużym ogniu przez chwilę, aż jedna strona zacznie brązowieć. Wrzucić-wymieszać przez chwilę mięso i wyjąć z patelni, pozwalając olejowi spuścić z powrotem na patelnię. Możesz to zrobić w dwóch partiach, aby mięso skwierczało.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
4
Patelnię rozgrzać ponownie i dodać czosnek. Smażyć przez minutę, następnie dodać opłukaną, posiekaną czarną fasolę i jeszcze raz wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj szparagi, Wrzuć z warzywami, a następnie dodaj drugą T sosu sojowego i szczypty cukru i soli. Mieszaj, aż szparagi są zrobione według własnych upodobań (prawdopodobnie około 5 minut, jeśli nie parujesz go pierwszy; mniej, jeśli nie).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Dodać mięso i jego kapiele i rosół z kurczaka. Wymieszać, aby zrobić sos, a następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 32 dolarów za butelkę.