Chińska Wołowina I Szparagi W Sosie Z Czarnej Fasoli

Chińska Wołowina I Szparagi W Sosie Z Czarnej Fasoli
Chińska wołowina i szparagi w sosie z czarnej fasoli to bezmleczne przepis z 1 porcją. Na $9.89 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 105g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1166 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, imbir, fermentowaną fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chiński Sos Chili Z Czarnej Fasoli, Panfried Tofu z sosem z Chińskiej Czarnej Fasoli, oraz Łatwe okłady sałaty z indyka i brokułów z sosem z Chińskiej Czarnej Fasoli.

Instrukcje

1
Przygotuj szparagi, myjąc, łamiąc łodygę w "naturalnym" punkcie zerwania i pokrój po przekątnej na kawałki o średnicy od 1/2 do 1 cala.(Opcjonalnie: kawałki szparagów na parze przez 3-4 minuty.) Odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2
Połącz składniki marynaty w małej misce (sos sojowy, imbir, sherry i skrobia kukurydziana), a następnie dodaj pokrojone mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dobrze wymieszać i odstawić na około 15 minut, mieszając od czasu do czasu, jeśli chcesz.Głowa wok lub duża patelnia, dodać olej. Gdy jest to dopiero zaczyna palić, dodać mięso, układając każdy kawałek z jednej strony na patelni, nie odwracać, ale gotować na dużym ogniu przez chwilę, aż jedna strona zacznie brązowieć. Wrzucić-wymieszać przez chwilę mięso i wyjąć z patelni, pozwalając olejowi spuścić z powrotem na patelnię. Możesz to zrobić w dwóch partiach, aby mięso skwierczało.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
4
Patelnię rozgrzać ponownie i dodać czosnek. Smażyć przez minutę, następnie dodać opłukaną, posiekaną czarną fasolę i jeszcze raz wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj szparagi, Wrzuć z warzywami, a następnie dodaj drugą T sosu sojowego i szczypty cukru i soli. Mieszaj, aż szparagi są zrobione według własnych upodobań (prawdopodobnie około 5 minut, jeśli nie parujesz go pierwszy; mniej, jeśli nie).
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Dodać mięso i jego kapiele i rosół z kurczaka. Wymieszać, aby zrobić sos, a następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 32 dolarów za butelkę.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia41
Magazyn