Chińska Sałatka Z Kurczakiem
Chińska Sałatka z kurczakiem może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. To danie główne ma 376 kalorii, 30g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz SOS oy, sok imbirowy, olej esame i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mandarynki, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Wiśniowe, Pomarańczowe I Orzechowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Spróbuj No Guilt Chinese Chicken Salad-ta sałatka jest lekka, zdrowa i pełna smaku, Chińska Sałatka Z Kurczakiem, oraz Chińska Sałatka Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, wrzucić kapustę Napa, marchew, kolendry i szalotki razem połączyć, a następnie przykryć zimną wodą.
Niech warzywa chrupiące podczas przygotowywania reszty sałatki.
Umieścić plastry migdałów na małej blasze do pieczenia i tosty w temperaturze 350 stopni F (180 C), aż złoty kolor będzie brązowy. W ciągu kilku sekund zmienią się w spalone, więc obserwuj ich postępy.
Migdały przełożyć do małej miseczki.
Ułóż owijki wonton na płaskiej powierzchni i użyj pędzla do ciasta, aby obficie umyć jedną powierzchnię oliwą z oliwek. Użyj ostrego noża, aby pokroić je na paski 1/4 cala i daj każdemu paskowi skręcić przed umieszczeniem ich na blasze do pieczenia i pieczenia, aż wontons będą złote i chrupiące. W średnim garnku z pokrywką przynieś 8 szklanek wody i 2 łyżki soli do walcowania.
Do garnka dodaj kurczaka, przykryj pokrywką, a następnie wyłącz ogień. Kłusować, aż kurczak odczyta wewnętrzną temperaturę 160 stopni F (około 10 minut). Czas potrzebny na gotowanie zależy od wielkości kurczaka. Podczas gotowania kurczaka przygotuj miskę z lodowatą wodą. Kiedy kurczak jest gotowy, odcedzić go i dodać kurczaka do wody z lodem, aby zatrzymać gotowanie. Gdy kurczak jest wystarczająco chłodny, aby go obsłużyć, rozdrobnij go i odłóż na bok. W małej misce, ubić razem sok pomarańczowy, olej roślinny, ocet ryżowy, sos hoisin, sos sojowy, olej sezamowy, sok imbirowy, sól, musztarda i biały pieprz do emulgacji.
Odcedzić warzywa sałatkowe i uruchomić je przez przędzarkę do sałatek, klepiąc pozostałą wodę ręcznikami papierowymi.
Dodaj zielenie do suchej miski. Wrzucić sałatkę z sezamem i 2 / 3rds dressingu, a następnie umieścić go w misce lub półmisku. Top z migdałami, kurczak, Pieczone wonton owijki i wlać pozostały dressing na wierzchu. Sałatka musi być podana, jak tylko jest ubrana.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Lubanzi Chenin Blanc. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 pochodzi z mieszanki starszych, suchych krzewów hodowlanych i młodszych, nawadnianych kroplami winorośli. Jego głęboki słomiany kolor wskazuje zarówno na dojrzałą świeżość, jak i złożoność. Nos przynosi owoce tropikalne i pestkowe, wywołując myśli o mandarynce i liczi. Podniebienie jest okrągłe i mięsiste, ponownie popychając liczi do przodu, wraz z białą brzoskwinią, morelą i zielonym jabłkiem, a wszystko to dzięki odrobinie podwyższonej kwasowości. Jest jasność i lekka nuta świeżo upieczonego chleba w całym. Wykończenie jest długie, miękkie i czułe.