Chińska Restauracja Migdałowe Ciasteczka
Chińska restauracja migdałowe ciasteczka to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to niedrogi przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Mieszanka ekstraktu migdałowego, migdały, soda oczyszczona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 17%. Spróbuj Chińska Restauracja Migdałowe Ciasteczka, Chińska Restauracja Migdałowe Ciasteczka, oraz Chińskie Ciasteczka Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Mąkę, cukier, sodę oczyszczoną i sól przesiać do miski.
Pokroić w smalcu, aż mieszanina przypomina mąkę kukurydzianą.
Dodaj jajko i ekstrakt z migdałów.
Rozwałkuj ciasto na 1-calowe kulki. Ustaw je 2 cale od siebie na niezdobytym arkuszu ciasteczek.
Umieść migdał na każdym ciastku i naciśnij w dół, aby lekko spłaszczyć.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie ciastek będą złociste, 15 do 18 minut.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.