Chińska Pikantna Piernikowa Wołowina
Chińska pikantna Piernikowa wołowina może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.51 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Jeśli masz małe marchewki, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Gingered Beef Stir-Fry, Piernik z ryżem i wołowiną, oraz Gingered Beef Stir-Fry for 2 dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć tłuszcz ze steku; pokroić stek po przekątnej ziarna na cienkie plastry.
Połącz stek i skrobię kukurydzianą.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj mieszaninę stek; smażyć 3 protokół. Wymieszać imbir i czosnek; gotować 10 sekund. Wymieszać z marchewką i kolejnych 6 składników (marchew przez kasztany wodne); przykryć i gotować 4 minuty. Wymieszać z bok choy; przykryć i gotować przez 2 minuty.