Chińska Pikantna Gorąca I Kwaśna Zupa

Chinese Spicy Hot And Sour Soup to chiński przepis, który służy 6. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 25g białka, oraz 10 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Mieszanka oleju sezamowego, rosół z kurczaka, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa gorąco-kwaśna, Chińska pikantno-kwaśna kapusta zasmażana z boczkiem, oraz Chińska zupa gorąco-kwaśna.
Instrukcje
Suszone grzyby i pąki lilii tygrysiej moczyć w ciepłej wodzie przez 20 minut. Po przycięciu twardych łodyg pokroić grzyby. Palcami rozdrobnij łodygi lilii tygrysiej.
Umieść grzyby, pąki lilii tygrysiej, bulion, pędy bambusa i rozdrobnioną wieprzowinę w rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Wymieszać z sosem sojowym, cukrem, solą, białym pieprzem i octem.
Połączyć skrobię kukurydzianą z 3 łyżkami wody.
Dodać trochę gorącej zupy do skrobi kukurydzianej,a następnie powrócić do patelni.
Podgrzać do wrzenia, mieszając.
Dodać twaróg fasoli i gotować 1 do 2 protokół.
Tuż przed podaniem wyłącz ogrzewanie. Stopniowo mieszaj jajko.
Wymieszać w oleju sezamowym.
Każdą porcję posypać szalotkami.