Chińska długa fasola z pękniętym czarnym pieprzem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj chińską długą fasolę z pękniętym czarnym pieprzem. Ten przepis służy 4. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Jest to niedrogie przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Mieszanka długich fasoli, popękany pieprz, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Spróbuj Glazurowana Chińska Fasola Długa (Lub Zielona Fasola), Wołowina Z Chińską Fasolą Długą, oraz Chińska długa fasola z nerkowcami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż lekko rumiane.
Dodać długą fasolę i czerwoną paprykę i stir-smażyć, aż fasola są lekko zmiękczone i rumiane w miejscach, 5 protokół. Wymieszać z cukrem.
Dodać wodę, przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż odparuje i fasola są miękkie, 5 protokół.
Dodaj sos sojowy i pieprz i gotować przez 1 minutę.
Przełożyć na talerz i podawać.