Chińska duszona wieprzowina z podwójną dymką

Chińska duszona wieprzowina z podwójną dymką
Chińska duszona wieprzowina z podwójną dymką to przystawka, która serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 175 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Ten przepis z BBC Good Food ma 22 fanów. Mieszanka imbiru, pasta miso, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Duszony Groszek Z Dymką I Sałatą, Dymka duszona na maśle z dużą ilością szczypiorku, oraz Chińskie duszone Tofu z mieloną wieprzowiną są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Piekarnik do 190C / 170C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Brąz wieprzowinę po obu stronach w oleju, a następnie przenieść ją do dużego naczynia żaroodpornego. Deglaze patelni używanej do brązowienia z winem ryżowym lub Sherry i dodać go do zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino RyżoweWino Ryżowe
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać imbir i czosnek. Odciąć końce off 8 tłuszczu dymki i dodać je do patelni w całości wraz z chili, bulion, pasta miso (jeśli używasz) i sos sojowy. Wszystko gotować na wolnym ogniu, następnie przykryć i włożyć zapiekankę do piekarnika na 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
MisoMiso
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Zdjąć pokrywkę z zapiekanki i gotować przez kolejne 20 minut. Posiekaj 4 cieńsze dymki i dodaj je do zapiekanki tuż przed podaniem z ryżem na parze i bok choi.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
Ryż GotowanyRyż Gotowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn