Chińska duszona czerwona kapusta
Chińska duszona czerwona kapusta wymaga około 50 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i wegański przepis ma 214 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.45 za porcję. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz ocet ryżowy, olej sezamowy, nasiona sezamu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest znakomite. Duszona Flądra Z Kapustą Pekińską, Duszona czerwona kapusta z czerwoną cebulą i jabłkami, oraz Duszona Czerwona Kapusta Z Czerwonym Zinfandelem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Przełóż wszystkie składniki, z wyjątkiem dymki, nasion sezamu i oleju, na dużą patelnię z pokrywką i wyłóż na wolnym ogniu. Gotować na małym ogniu przez 25-30 minut, aż cała ciecz wyparuje i nadal gotować, regularnie mieszając, aż soki staną się naprawdę lepkie i polewać kapustę.
Wymieszać przez połowę dymki i nasion sezamu i stos do miski.
Podawać rozsypane z resztą dymki i nasion sezamu i skropione olejem sezamowym.