Chipsy ziemniaczane z Creme Fraiche i kawiorem

Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Chipsy ziemniaczane z Creme Fraiche i kawior może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 527 kalorii, 20g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 10,27 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ziemniaki russet, liście rozmarynu, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chipsy z cebuli i kawioru z pikantnym Crème Fraîche, Chipsy ziemniaczane z Creme Fraiche i kawiorem, oraz Placki ziemniaczane z wędzonym łososiem, kawiorem i estragonem Creme Fraîche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Szczotka 3 duże blachy do pieczenia obficie z odrobiną oleju.
Za pomocą mandoliny lub innej krajalnicy ręcznej pokroić ziemniaki w poprzek na plastry o grubości 1/8 cala. Ułóż plastry w 1 warstwie na blasze do pieczenia i posmaruj pozostałym olejem.
Ziemniaki posypać rozmarynem, solą i pieprzem. Powtórz te kroki dla pozostałych 2 blachy do pieczenia.
Piec plastry na środku piekarnika, aż złoty, 15 do 20 protokół. Za pomocą metalowej szpatułki natychmiast przenieś do stojaka, aby całkowicie ostygnąć.
Top chipsy ziemniaczane z 1 łyżeczką kawioru i creme fraiche.