Chipsy Z Warzyw Korzeniowych

Chipsy Z Warzyw Korzeniowych
Chipsy z warzyw korzeniowych to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz korzeń selera, ziemniaki russet, olej słonecznikowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 38 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczony Dip warzywny z pieczonymi chipsami Pita, Ciasto Z Warzywami Korzeniowymi, oraz Koktajl Z Warzyw Korzeniowych dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W38 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn