Chipsy Salami z ziarnistym dipem musztardowym

Chipsy Salami z ziarnistym dipem musztardowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj chipsów Salami z ziarnistym dipem musztardowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 76 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 173 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka musztardy dijon, musztardy ziarnistej, najwyższej jakości majonezu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chrupiące Chipsy Salami Z Musztardą Tymiankową, Sos Musztardowy Ziarnisty, oraz Sos Musztardowy Ziarnisty.

Instrukcje

1
Aby dip, wymieszać śmietanę, majonez, musztarda Dijon, i musztarda ziarnista w małej misce. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do serwowania, najlepiej co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorczyca PełnoziarnistaGorczyca Pełnoziarnista
Musztarda DijonMusztarda Dijon
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzej piekarnik do 191°. Linia 2 obramowane blachy do pieczenia z pergaminem lub maty silikonowe do pieczenia. Ustaw 2 Stojaki piekarnika w pozycji najbardziej centralnej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Ułóż plastry salami w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec, aż będą równomiernie rumiane i sztywne, 10 do 12 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć i ostudzić. Salami będzie chrupać dalej, jak ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Ułóż chipsy salami w misce lub na talerzu, z dipem obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
FrytkiFrytki
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Zapraszamy do zabawy z różnymi rodzajami salami dla tego przepisu. Mam szczęście, że mieszkam w rodzinnym mieście Salumi, małym kawałku nieba dla miłośników mięsa tutaj w Seattle, założonym przez mistrza salumista Armandino Bataliego i kontynuowanym dziś przez jego córkę Ginę Batali i zięcia Briana D ' Amato. Uwielbiam wyniki chrupania sopressata i finocchiona z Salumi na tę przekąskę. Zauważyłem produkty Salumi w najlepszych delikatesach i sklepach z żywnością w całym kraju. Ale używaj każdego naprawdę dobrego salami, jakie możesz znaleźć. Korzystałam również z salami dostępnych w sklepie spożywczym z przyzwoitymi wynikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
MięsoMięso
8
Cynthia NIMS studiowała gotowanie w La Varenne Ecole de Cuisine i jest autorem lub współautorem trzynastu książek kucharskich, w tym Gourmet Game Night, Memorable Recipes i Rover ' S. jest byłą redaktorką Simply Seafood magazine i redaktorem żywności dla Seattle Magazine, a ona przyczynia się do gotowania światła, życia wybiegiem i zachodu Słońca. Jej mąż mieszka w Seattle w stanie Waszyngton, a jej blog, Mon Appétit, można znaleźć pod adresem www.monappetit.com.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MorzaOwoce Morza
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn