Chipsy Salami z ziarnistym dipem musztardowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj chipsów Salami z ziarnistym dipem musztardowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 76 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 173 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka musztardy dijon, musztardy ziarnistej, najwyższej jakości majonezu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chrupiące Chipsy Salami Z Musztardą Tymiankową, Sos Musztardowy Ziarnisty, oraz Sos Musztardowy Ziarnisty.
Instrukcje
Aby dip, wymieszać śmietanę, majonez, musztarda Dijon, i musztarda ziarnista w małej misce. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do serwowania, najlepiej co najmniej 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 191°. Linia 2 obramowane blachy do pieczenia z pergaminem lub maty silikonowe do pieczenia. Ustaw 2 Stojaki piekarnika w pozycji najbardziej centralnej.
Ułóż plastry salami w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec, aż będą równomiernie rumiane i sztywne, 10 do 12 protokół.
Przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć i ostudzić. Salami będzie chrupać dalej, jak ostygnie.
Ułóż chipsy salami w misce lub na talerzu, z dipem obok.
Zapraszamy do zabawy z różnymi rodzajami salami dla tego przepisu. Mam szczęście, że mieszkam w rodzinnym mieście Salumi, małym kawałku nieba dla miłośników mięsa tutaj w Seattle, założonym przez mistrza salumista Armandino Bataliego i kontynuowanym dziś przez jego córkę Ginę Batali i zięcia Briana D ' Amato. Uwielbiam wyniki chrupania sopressata i finocchiona z Salumi na tę przekąskę. Zauważyłem produkty Salumi w najlepszych delikatesach i sklepach z żywnością w całym kraju. Ale używaj każdego naprawdę dobrego salami, jakie możesz znaleźć. Korzystałam również z salami dostępnych w sklepie spożywczym z przyzwoitymi wynikami.
Cynthia NIMS studiowała gotowanie w La Varenne Ecole de Cuisine i jest autorem lub współautorem trzynastu książek kucharskich, w tym Gourmet Game Night, Memorable Recipes i Rover ' S. jest byłą redaktorką Simply Seafood magazine i redaktorem żywności dla Seattle Magazine, a ona przyczynia się do gotowania światła, życia wybiegiem i zachodu Słońca. Jej mąż mieszka w Seattle w stanie Waszyngton, a jej blog, Mon Appétit, można znaleźć pod adresem www.monappetit.com.